Timeless Films
 
 
 

 
 
 
7-DSC01673 2.jpg
 
1-DSC01639.jpg

Hvem er videografen?

1: Jeg hedder Brian Nonbo, jeg er familiefar og gift med min skønne kone Sofie, som har givet mig to dejlige drenge.

2: Jeg er en kreativ sjæl som lever og ånder i nuet. Min store passion er at formidle fortællinger og forevige dem med mit kamera.

3: Jeg bor i et af de smukkeste områder af Danmark, hvor jeg er omgivet af natur og frihed - to meget vigtige ting for mig.

1-DSC01539.jpg

Hvad filmer jeg?

1: Jeg fortæller ægte smukke bryllupshistorier med en intim og cinematisk tilgang.

2: Jeg fylder så lidt, at det ikke forstyrre de ægte små øjeblikke - men hygger mig så meget, at det kun kan give en god oplevelse at have mig med til jeres bryllup.

3: At filme et bryllup er en stor ære, som jeg behandler meget ydmygt og med stor respekt for brudeparrets ønsker. Hver bryllupsfest er unik, og netop denne unikke stemning er min vigtigste opgave at fange med mit kamera. Jeg ser det som min fornemste opgave, at formidle alle følelses - og sanseindtryk via min video, så brudeparret altid kan mindes deres store dag ned til mindste detalje.

6-DSC01655.jpg

Hvor filmer jeg?

1: Jeg filmer i hele Danmark.

2: Ja hele Europa....

3: Faktisk i hele verden. Det er drømmen i hvert fald.

3-DSC01624.jpg

Hvorfor bryllupper?

1: Jeg har fotograferet 70+ bryllupper de sidste par år, og jeg har nydt at være med til hvert eneste af dem. Til hverdag arbejder jeg utroligt meget med video og derfor laver jeg nu bryllupper både i video og foto format.

2: Til hverdag lever jeg af at lave reklamefilm for virksomheder og brands i ind - og udlandet. Den viden og erfaring, jeg får gennem den type jobs , krydret med min store passion for bryllupper, giver mig det helt rette profil til at producere bryllupsfilm.