Timeless Films

Spørgsmål & Svar

C0004.00_00_14_48.Still005.jpg
 

 

Hvor mange bryllups videoer får jeg?

Det kommer an på hvilken prispakke I vælger. Hvis I vælger heldagspakken, modtager I en flot ca. 15+ min. bryllupsfilm + 1 video med taler og indslag fra festen.

Filmer du bryllupper i hele landet?

Ja jeg filmer bryllupper i hele landet. Der kan dog forekomme lidt transportudgifter, alt efter hvor brylluppet befinder sig.

Hvor lang leverings tid er der typisk på en bryllupsfilm?

Som udgangspunkt har i jeres film inden for 4 uger.

Hvordan modtager vi videoerne?

I vil modtage jeres film via et download link i jeres e-mail. Har I andre ønsker, så finder vi også en løsning på dette.

Har du erfaring med at arbejde med fotografer?

Ja, jeg har god erfaring med at arbejde med fotografer til et bryllupsarrangement. Jeg har selv fotograferet mere end 70 bryllupper, så jeg ved, hvordan bryllupsfotografer arbejder, og hvad de har af ønsker.

Hvilken opløsning leveres bryllups videoerne i?

Videoerne leveres i 1080 FULL HD opløsning. Hvis I har et ønske om 4K kvalitet, er det også en mulighed.

Hvor lang tid skal vi afsætte til video portrætterne?

Jeg foreslår altid, at vi afsætter omkring 60 minutter til portrætsessionen. Hvis der også er en fotograf med på dagen, kan jeg filme mange af mine skud, mens I får taget billeder. I det tilfælde vil et tidstillæg på 20-30 min være passende.

Hvor mange videografer kommer og filmer?

Mine pakker indeholder 1 videograf. Har I et ønske om en mere omfattende dækning, er der mulighed for, at jeg tager en ekstra videograf med. med.

Kan du anbefalde en bryllups fotograf?

Hvis I også ønsker en fotograf på dagen, kan jeg anbefale Anton Zeuthen - https://antonzeuthen.com . Jeg har tidligere arbejdet sammen med Anton, og han er en helt fantastisk og prisvindende fotograf.